Project omschrijving

We Own It Hoofddorp

We Own It is een jong callcenter met ervaren sales professionals aan boord die al jaren meedraaien in deze business. In maart 2020 openden zij hun deuren in Hoofddorp met de ambitie om de grootste callcenterorganisatie van Nederland te worden. Hier werken zij elke dag naartoe. We Own It begrijpt heel goed dat deze ambitie alleen te verwezenlijken is met de juiste mensen. Daarom investeren ze volop in onze medewerkers en partners. ze vinden het belangrijk dat hun mensen met plezier naar werk komen, elke dag bijleren en naar huis gaan met een gevulde portemonnee.

Bedrijfsvideo’s

Allereerst hebben we samengezeten met de marketingverantwoordelijke om een plan van aanpak uit te werken. De bedrijfsvideos kaderen binnen een online campagne om nieuwe werknemers aan te trekken.

We hebben een algemene video gemaakt, voor een breed doelpubliek, en twee videos voor potentiële targets die nog niet zijn overtuigd. Daarnaast hebben we foto’s gemaakt die kunnen dienen voor online marketing

CHANGE A LIFE TODAY

As long as poverty, injustice & inequality persist, none of us can truly rest. It doesn’t take much to change a life, Get in touch today and start making the difference.

VOLUNTEER
DONATE NOW