We fotograferen al vier jaar op fuiven in Vlaanderen en Brussel. We zijn klein begonnen en fotografeerden eerst op lokale Chiro- en Scoutsfuiven. Ondertussen zijn we ook actief op fuiven en mini-festivals met meer dan 4000 mensen. Doorgaans fotograferen we op fuiven met gemiddeld 600 aanwezigen, maar we staan natuurlijk open voor elk evenement. 

Organiseer jij binnenkort een evenement? Neemt contact op met ons zodat we samen kunnen kijken naar de juiste dienst op maat!

Contact
Lees meer

De eerste evenementen die waar we ooit op fotografeerden waren sweet 16’s. Veel jongeren vieren hun zestiende of achttiende verjaardag graag op een speciale manier. Sommige jongeren organiseren een leuk feest in een afgehuurde zaal of jeugdhuis. Anderen feesten liever thuis. Deze momenten brengen wij voor u in beeld.

Organiseer jij binnenkort een Sweet? Neemt contact op met ons zodat we samen kunnen kijken naar de juiste dienst op maat!

Contact
Lees meer

Je laatste jaar in het middelbaar sluit je maar al te graag af in stijl. Veel scholen organiseren daarom een proclamatie en/of galabal. Hier horen natuurlijk leuke professionele foto’s bij die de onvergetelijke momenten in beeld brengen.

Organiseer jij binnenkort een Galabal? Neemt contact op met ons zodat we samen kunnen kijken naar de juiste dienst op maat!

Contact
Lees meer

We werken meestal ’s nachts. Maar ook overdag zijn we aanwezig op verschillende soorten evenementen, zo ook op sportactiviteiten. Clubs/sportverenigingen brengen graag bepaalde momenten in beeld. We trekken meestal foto’s voor voetbalclubs en voor individuele spelers. We hebben ook reeds activiteiten met het opnemen van turnactiviteiten.

Organiseer jij binnenkort een evenement? Neemt contact op met ons zodat we samen kunnen kijken naar de juiste dienst op maat!

Contact
Lees meer

We zijn ondertussen vaste fotograaf in Danscafé Baradouz in Meise en ‘T Centrum in Londerzeel. We hebben al in The Villa Leuven gefotografeerd. We zijn ondertussen heel wat bekende artiesten tegen gekomen (Lil’Kleine, Ashafar, Mezdi, DJ 5napback, Michael Amani, DJ Arthur Leewis,..

Zoek jij een fotograaf voor jouw club/danscafé? Neemt contact op met ons zodat we samen kunnen kijken naar de juiste dienst op maat!

Contact
Lees meer

Sommige van onze klanten.

WE ARE SERIOUS PEOPLE

Responsibility

WE ARE PASSIONATE

Creativity

WE ARE DETERMINED

Quality